Training: Het geheim van een succesvolle Beursvloer | door Sharity

ProfielfotoAngelique Ottens 29-01-2024 465 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-02-2024 om 09:30

Einde

27-02-2024 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Transformatorstraat 1, 3903 LT in Veenendaal

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle Beursvloer opstart? Of wil je jouw Beursvloer nog succesvoller maken? Na het volgen van deze training ben jij in staat een Beursvloer te organiseren. Lees snel verder.

De Beursvloer is het perfecte middel om bedrijven die graag sociale impact willen maken te verbinden met (vrijwilligers)organisaties met een hulpvraag. Een Beursvloer is efficiënter dan 1-op-1 matching omdat je op één middag alle partijen bij elkaar brengt. In veel steden en dorpen is de Beursvloer voor organisaties én bedrijven een aantrekkelijk en succesvol terugkerend netwerkevenement.

Maar hoe doe je dat nu, een Beursvloer organiseren op een manier die leuk en uitnodigend is? Wat heb je nodig? Wie heb je nodig? Hoe zorg je ervoor dat jouw Beursvloer een jaarlijks terugkerend evenement wordt?

Wil jij weten hoe een Beursvloer te starten in jouw gemeente of wil jij dat jouw Beursvloer nog succesvoller wordt? Na deze training ben je in staat dit zelf op te pakken én uit te voeren. 

De trainer

Met 15 jaar ervaring in het organiseren van Beursvloeren weet Angelique Ottens als geen ander wat de succesfactoren zijn van een Beursvloer en welke valkuilen je kan voorkomen. Angelique is met haar bedrijf Sharity (www.sharity.eu) al jaren betrokken bij diverse Beursvloeren als initiatiefnemer, projectleider, trainer, coach of adviseur (Hilvarenbeek, Oss, Ede, Veenendaal, Den Haag, Meierijstad, Dordrecht en 's-Hertogenbosch). Naast Beursvloeren organiseert Sharity met regelmaat vrijwilligersdagen voor bedrijven en is Angelique initiatiefnemer van businessnetwerk voor maatschappelijke organisaties onder de naam Maatschappelijk Netwerk (Ede, Veenendaal).

De training

Op dinsdag 6 februari 2024 deelt Angelique in een unieke training alles wat jij moet weten om een succesvolle Beursvloer te organiseren. Deze training is door Sharity ontwikkeld om jou stap voor stap door het proces van het Beursvloerproject te leiden. Tijdens de training krijg je inzicht en kennis van de 8 stappen voor jouw Beursvloersucces. 

1- Initiatief
2- Voorbereiding
3- Uitvoering
4- Briefings
5- Hulpvragen
6- Het evenement
7- Nazorg
8- Opvolging

Tijdens de training leer je om de diverse stappen zelfstandig te kunnen uitvoeren en krijg je middelen zoals het Beursvloer draaiboek aangereikt. Vanzelfsprekend deelt Angelique de prachtige verhalen over de successen en valkuilen die zij zelf heeft ervaren. Ben jij erbij?

Informatie

Datum: dinsdag 6 februari 2024
Tijd: 09.30 - 13.30 uur incl. lunch
Locatie: IW4, Transformatorstraat 1, 3903 LT Veenendaal
Kosten: € 299,- (excl. BTW)

Aanmelden

Aanmelden voor de training kan via onderstaande link:

https://www.beursvloer.com/aanbod/training-organisatoren

Contact

Heb je vragen over deze training of over het concept 'Beursvloer' neem dan contact op met Angelique Ottens:
angelique.ottens@sharity.eu | 06 3835 1304

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen