Cultuursensitief Werken met Vrijwilligers | Door AGORA

ProfielfotoMark Molenaar 03-11-2023 386 keer bekeken 2 reacties

Begin

22-11-2023 om 09:30

Einde

22-11-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, je ontvangt uiterlijk een dag van tevoren een link 

Onze steeds meer diverse samenleving vraagt om over en weer oog en oor hebben voor wie de ander werkelijk is of was. Daarvoor is cultuursensitiviteit nodig.

Dat betekent naar mensen en situaties kijken zonder daar direct een oordeel over te hebben en zonder iemand te reduceren tot zijn of haar cultuur. In het programma Samen Ouder Worden hebben ze op diverse plekken gewerkt aan een cultuursensitieve benadering van ouderen én van vrijwillige inzet. Hiermee hebben ze aanpakken ontwikkeld die helpen bij het maken van nieuwe verbindingen tussen mensen met verschillende culturele achtergronden. In dit webinar delen ze hun lessen en gaan we met elkaar in gesprek hoe je de lessen uit Samen Ouder Worden in jouw context kunt toepassen.

Maak gebruik van vier jaar opbrengsten en lessen van Samen Ouder Worden! In dit programma is op meer dan 35 plekken ervaring opgedaan met nieuwe en andere manieren om ouderen te bereiken, een stem te geven en op hun voorwaarden actief te laten zijn. In het e-book Nooit te oud om te beginnen vind je alle tools, aanpakken en voorbeelden die zijn verzameld.

Aanmelden en kosten

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door in te loggen en te klikken op Ja onder BEN JE ERBIJ? Heb je nog geen account? Registreer je gratis hier.

 
Dit webinar wordt je aangeboden door AGORA Beroepsvereniging coördinatoren vrijwilligerswerk.

Apeldoorn Pakt Aan

22-11-23 om 9:35

ik heb geen link gekregen.

Heidi de Kok

21-11-23 om 14:59

Helaas kan ik niet aansluiten deze keer.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen