Duurzaam Lokaal Samenwerken | Door AGORA

ProfielfotoMark Molenaar 03-11-2023 334 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-11-2023 om 09:30

Einde

27-11-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online, je ontvangt uiterlijk een dag van tevoren een link

Lokale samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties, burgerinitiatieven, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten is cruciaal om tot werkende aanpakken voor maatschappelijke opgaven zoals eenzaamheid, participatie en armoede te komen. Maar hoe doe je dat?

Waar begin je, hoe zorg je dat het werkt én dat het blijft werken? In het programma Samen Ouder Worden hebben ze ontdekt, geschaafd, onze neus gestoten en successen behaald. Al doende hebben ze een aantal voorwaarden voor en ingrediënten van duurzaam samenwerken verzameld. In dit webinar delen ze onze lessen en gaan we met elkaar in gesprek hoe je de werkende elementen in jouw context kunt toepassen.

In het programma Samen Ouder Worden is op meer dan 35 plekken ervaring opgedaan met nieuwe en andere manieren om ouderen te bereiken, een stem te geven en op hun voorwaarden actief te laten zijn. In het e-book Nooit te oud om te beginnen vind je alle tools, aanpakken en voorbeelden die zijn verzameld.

Aanmelden en kosten

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door in te loggen en te klikken op Ja onder BEN JE ERBIJ? Heb je nog geen account? Registreer je gratis hier.

  
Dit webinar wordt je aangeboden door AGORA Beroepsvereniging coördinatoren vrijwilligerswerk.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen