Bij ons gebeurt dat niet - en andere sprookjes! Grensoverschrijdend gedrag vindt overal plaats.

ProfielfotoPetra Hoekstra 20-12-2023 520 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-01-2024 om 19:30

Einde

23-01-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Zoom

Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid In 2 uurtjes word je meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. En natuurlijk kunnen we je op weg helpen met voorbeelden en formats.

Dit jaar organiseren we regelmatig online bijeenkomsten over sociale veiligheid, het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. 

Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!

Deze sessies worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie. Goed om te weten!

Aanmelden

Aanmelden voor deze sessies via de knop Ja ik ben erbij boven de tekst. Om de knoppen te zien heb je een gratis account nodig. De zoom link voor de sessie krijg je via de mail als je je hebt aangemeld. 2 dagen van te voren sluit de aanmelding en krijg je de link voor de sessie toegestuurd. 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen