Congres Zorgen doen we samen!

ProfielfotoMark Molenaar 11-03-2024 918 keer bekeken 3 reacties

Begin

14-05-2024 om 10:00

Einde

14-05-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

‘s-Hertogenbosch

Vereniging NOV organiseert dit congres over de voordelen van goede samenwerking tussen cliënt-mantelzorger-vrijwilliger en zorgprofessional samen met MantelzorgNL, het Ministerie van Volksgezondheid (VWS), Welzijn & Sport en de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS).

Tijdens het congres gaan we met elkaar ervaren wat een goede samenwerking tussen cliënt-mantelzorger-vrijwilliger en zorgprofessional kan opleveren. De RVS benadrukt in zijn advies ‘Anders leven en zorgen’ het belang van een gelijkwaardig samenspel. Daarom laten wij ook diverse inspirerende voorbeelden zien van een gelijkwaardig samenspel, inclusief alle uitdagingen die zich daarbij voordoen. Dagvoorzitter Pieter Hilhorst opent met een interessant plenair programma waarbij RVS voorzitter Jet Bussemaker de key-note verzorgt. Vervolgens staat de dag in het teken van boeiende deelsessies en een serious game. Uiteraard sluiten we plenair af en is er ruimte om elkaar met gezelligheid te spreken! 

Meer informatie, aanmelden & kosten

Aanmelden kan via de website van het congres, waar ook alle (deel)sessies beschreven staan. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

Vragen over de organisatie kunnen naar Evenementenbureauvws@minvws.nl.

 

3  reacties

Monique de Bree

12-03-24 om 8:42

Wat een super goed initiatief! Mark Molenaar en Joost van Alkemade  ik mis de werkgevers(organisaties)  in het rijtje van betrokken partijen. Is er een reden voor dat die ontbreken? 

Joost van Alkemade

11-03-24 om 16:21

Dag Maria,
Het is een congres op deze dinsdag de 14e van globaal 10:00- 16:00 

Groet Joost  

Maria Zwart

11-03-24 om 16:04

Is er iets meer informatie over de tijden? Lijkt nu op 2 dagen te vallen.

De tijd bepaalt o.a. of ik kan deelnemen.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen