Webinar: Makkelijk fondsen vinden

Yvonne van Driel 08-05-2024 24 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-05-2024 om 20:00

Einde

28-05-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Het zoeken naar financiering voor jouw project is vaak een tijdrovende activiteit. Door het formuleren van aanvragen, het pitchen en het vinden van (vermogens)fondsen. Die dan ook nog moeten passen bij jouw goede doel. Om dat te vergemakkelijken werd FindnFund gelanceerd. In dit webinar op 28 mei legt Patrick Eppink uit hoe FindNFund werkt.

Het idee van FindNFund is simpel. Een platform waar Finders en Funders elkaar tegen komen. Finders (vinders) stichtingen, verenigingen en sociale ondernemingen die op zoek zijn naar financiering voor hun goede doelen. Funders zijn (vermogens)fondsen. Dat zijn organisaties die goede doelen financieel ondersteunen.

Patrick Eppink is een van de oprichters van FindNFund. ‘We wilden makkelijk en snel kunnen zoeken. En daarna op een uniforme manier aanvragen kunnen doen, die beheren en daarover communiceren. Vanuit die ervaring stelden we de vraag: “Waarom is er niet zoiets als booking.com voor goede doelen en fondsen?” Maar vrijwel iedereen zei dat de samenwerking tussen goede doelen en fondsen niet beter kon. En ook niet gemakkelijker of sneller. Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. Dus deden we het.’

Lion Heart Foundation was een van de eerste Finders die van het platform profiteerde. Voorzitter Reinier Hinse:  ‘Als je met FindNFund werkt, verbaas je je erover, dat het niet veel eerder beschikbaar is gekomen, zo voor de hand ligt het eigenlijk. Een professioneel platform waarop Finders en Funders elkaar gemakkelijk weten te vinden en efficiënt kunnen communiceren.’ Tijdens dit webinar deelt hij zijn ervaringen met FindNFund.

Ben je ook benieuwd hoe jij als Finder sneller en makkelijker Funders kunt vinden? Of hoe je makkelijker aanvragen kunt indienen bij meerdere Funders?

Volg dan dit webinar.

Aanmelden via Zoom/Partin

 

Het webinar wordt georganiseerd door Partin. Partin is de brancheorganisatie voor kleine goede doelen die in Nederland of elders in de wereld bijdragen aan het bereiken van de Sustainable Development Goals (SDG). Of zoals zij zeggen: bijdragen aan een mooiere en eerlijkere wereld. 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen