Laten we elkaar in de ogen kijken

01. Wet- en regelgeving voor stichtingen en verenigingen

Begin

18-03-2024 om 10:00

Einde

18-03-2024 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Weet jij met welke wet- en regelgeving je rekening moet houden? Of, wil je meer weten van specifieke wetten en regels? Meld je dan aan voor deze webinar.

In deze kennisboostsessie neemt Adam van Bergeijk (adviseur wet- en regelgeving verenigingen en stichtingen bij Vereniging NOV) je mee langs de nodige wet- en regelgeving.

De AVG wordt besproken, zodat je meer weet waar je rekening mee moet houden qua privacy. De WBTR wordt uitgelegd en zodat je weet wat je (niet) moet doen. En, we gaan het ook hebben over vrijwilligersvergoedingen en vrijwilligersverzekeringen. Mis je een onderwerp? Geef het aan bij de aanmelding.

Dus, wil je weten welke wet- en regelgeving voor jouw organisatie van toepassing is en hoe je die moet toepassen? Neem dan deel aan deze kennisboostsessie op maandagmorgen en begin je week goed. 

Deelnemen

Je kunt je niet meer officieel aanmelden voor deze kennisboostsessie. Maar via deze MS Teamslink kun je deze sessie alsnog bijwonen. Graag tot dan!

2  reacties

Alie Engelsman

14-03-24 om 9:52

Goedemorgen,

Ook ik heb meerdere malen op Ja gedrukt. Moet ook gewoon 1x zijn.

Met vriendelijke groet,

Alie Engelsman

Peter Spruit

06-03-24 om 13:34

Goedemiddag, blijkbaar heb ik 3x op ja gedrukt, het was niet helemaal direct duidelijk dat Ja bij groen het al was doorgegeven. 1x is voldoende. Alvast bedankt,

Hartelijke groeten,

Peter Spruit

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen