Laten we elkaar in de ogen kijken

10. Master vrijwilligersmanagement; wat is relevant voor jouw praktijk?

Begin

20-03-2024 om 09:00

Einde

20-03-2024 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Een consortium van Europese internationale partners uit onderwijs en vrijwilligers-praktijk (EVI-DEMS) heeft een volledig jaarprogramma van 60 studiepunten ‘vrijwilligersmanagement’ ontwikkeld voor masterstudenten.

Wij nemen je mee langs de 12 vakken van dit programma- over de individuele vrijwilliger, de (vrijwilligers)organisatie, vrijwilligerswerk inde samenleving en de professionele vrijwilligersmanager - en bespreken graag met jullie welke combinatie van drie vakken (15 credits) (een ‘track’ of ‘minor’) relevant zou kunnen zijn voor jullie praktijk. 

Zie voor meer info en de andere producten van EVI-DEMS https://www.evi-dems.eu/project-results)

Prof. dr. Lucas Meijs is hoogleraar strategische filantropie en vrijwilligerswerk aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit.

Ivo Geers is onderzoeker aan de Rotterdam School of Management. Hij werkt aan verschillende Europese projecten op het gebied van non-profit / vrijwilligersmanagement en coördineert ook onderwijs op dat thema.

Deelnemen

Je kunt je niet meer officieel aanmelden voor deze kennisboostsessie. Maar via deze MS Teamslink kun je deze sessie alsnog bijwonen. Graag tot dan!

2  reacties

Steffie Jansen 14-03-24 om 17:59

Ik ben er ook graag bij

Catrien van Lieshout 05-03-24 om 9:12

graag ben ik erbij.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen