Laten we elkaar in de ogen kijken

12. Medezeggenschap en inspraak: hoe ver durf jij te gaan?

Begin

20-03-2024 om 13:00

Einde

20-03-2024 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Ontdek hoe vrijwilligers met hun kennis en expertise de koers én uitvoering van je organisatie kunnen versterken.

Bij Alzheimer Nederland geloven we dat het grootste goed van waardering is dat vrijwilligers als gelijkwaardige gesprekspartners worden gezien. Daarom werken we graag met hen samen bij alles wat de vrijwilligersorganisatie raakt. Van strategie tot uitvoering. Krijg een kijkje in onze keuken. 

Deze sessie wordt verzorgd door Alina Halászi en Jan Timmers. 

Jan en Alina werken sinds 2021 nauw samen rondom het vinden en (ver)binden van vrijwilligers.

Jan is een gepensioneerde commerciële activist, die ontdekt heeft dat er één vrijwilligersorganisatie in Nederland is, die in lijn ligt met de gedachten en het werk zoals hij dat gewend was in zijn werkzame leven. Ik wil mijn energie en tijd besteden aan vrijwilligerswerk, maar dan wel zo professioneel als ik dat gewend was. Alzheimer Nederland is dat voor mij.

Alina is een energieke adviseur vrijwilligers bij Alzheimer Nederland. Haar doel is een fantastische vrijwilligersorganisatie te zijn voor ruim 3600 vrijwilligers. Zodat vrijwilligerswerk doen, voldoening geeft aan vrijwilligers. En daarmee de ambities van Alzheimer Nederland worden behaald.

Voorbeeld van afbeelding

Deelnemen

Je kunt je niet meer officieel aanmelden voor deze kennisboostsessie. Maar via deze MS Teamslink kun je deze sessie alsnog bijwonen. Graag tot dan!

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen