Laten we elkaar in de ogen kijken

15. Samenwerken met bedrijven, wat levert het op?

Begin

21-03-2024 om 11:00

Einde

21-03-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Biedt jouw organisatie mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk door medewerkers van bedrijven? Of wil je je laten inspireren door de mogelijkheden op dit gebied?

Tijdens deze kennisboostsessie vertelden Esther Hofstede en Yvonne Kruizinga van Vereniging NOV - Good Busy & Good Work - je alles om bedrijven via de vrijwillige inzet van hun medewerkers te betrekken bij vrijwilligerswerk.

Na deze kennisboostsessie heb je meer inzicht in:

  • het waarom, hoe en wat je aan bedrijven kunt vragen; 
  • de mogelijkheden die Good Busy en Good Work jouw organisatie bieden om je aanbod richting bedrijven in de etalage te zetten;  
  • het 7-stappenplan van Good Work om samen te werken met bedrijven;
  • hoe je Good Busy kunt gebruiken om bedrijven in jouw omgeving te enthousiasmeren voor medewerkersvrijwilligerswerk.

Neem ook een kijkje op de pagina over samenwerking met bedrijven en op www.goodbusy.nu. Lees de beide Toolkits, lees inspirerende verhalen van bedrijven en vrijwilligers, bekijk het webinar van Chris Jarvis op youtube  (de inspirator en goeroe) en kijk eens naar wie verwezen wordt in de rubriek Hulp & Advies.

Esther Hofstede en Yvonne Kruizinga, projectleiders van NOV verzorgen deze sessie. Zij hebben beiden ruime ervaring in het samenwerken met bedrijven.

Doelgroep

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties, non-profit organisaties en vrijwilligerscentrales die een volgende stap willen zetten in samenwerking met bedrijven via medewerkersvrijwilligerswerk.

Deelnemen

Je kunt je niet meer officieel aanmelden voor deze kennisboostsessie. Maar via deze MS Teamslink kun je deze sessie alsnog bijwonen. Graag tot dan!

Stichting Social Klus

14-03-24 om 13:09

Vindt de sessie voor vrijwilligerscentrales ook plaats op donderdag 21-3? Zo ja, komt deze ook online?

Yvonne Snelders

05-03-24 om 14:34

Beste Misty Zonneveld 

Jammer dat je verhinderd bent, maar achteraf worden de sessies online gezet. Daarover houden wij je via onze nieuwsbrief van op de hoogte.

Groet, Yvonne
Team NOV

Misty Zonneveld

29-02-24 om 10:02

Ik kan er helaas niet bij zijn, maar zou wel graag een terugkijklink ontvangen.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen