Meldpunt uitkering en vrijwilligerswerk


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Hieronder kun je melden als naar jouw mening het UWV of de Sociale Dienst een fout heeft gemaakt in de beoordeling of iemand ergens vrijwilligerswerk mag doen of niet. We hebben naam en e-mailadres nodig om je melding te kunnen beoordelen en je bijvoorbeeld te vragen om een bewijsstuk, maar we geven NOOIT jouw gegevens door aan andere zonder jouw toestemming! Wees zo duidelijk mogelijk in je omschrijving van wat er aan de hand is. Lees hier de regels rond uitkeringen en vrijwilligerswerk.

Wat doen we met meldingen?

Als er een rode lijn in de meldingen te zien is, kunnen we breed actie ondernemen op structurele misstanden bij UWV of Sociale Diensten. Dat is voer voor overleg met die instanties of actie richting lokale of landelijke overheid en, zodra nodig, lokale of landelijke politiek. Voor de individuele meldingen zal het per melding en per melder verschillen wat we doen. Is er volgens ons echt fout gehandeld, dan kijken we of we in overleg met de vrijwilliger rechtstreeks een beroep kunnen doen op de handelende instantie. Niet elke vrijwilliger zal dit willen, begrijpelijkerwijs.

Als je ingelogd bent op onze website, krijg je een kopie van je melding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...