Meld het ons


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Wat ervaar jij als overmatige regeldruk? Wat zijn je principiele bezwaren? Welke concrete problemen heb je? (Denk aan te weinig tijd, te duur advies, problemen met de bank, de brandweer, politie of andere overheidsdiensten, gebrek aan bestuursleden hierdoor.) Wat zijn de paarse krokodillen op jouw pad? Welke maatschappelijke, politiek en economische ontwikkelingen baren je zorgen of geven problemen? Welke organisatie(s) bezorgt je deze hoofdbrekens? We hebben naam en e-mailadres nodig om je melding te kunnen beoordelen en je bijvoorbeeld te vragen om een bewijsstuk, maar we geven NOOIT jouw gegevens door aan anderen zonder jouw toestemming! Wees zo duidelijk mogelijk in je omschrijving van wat er aan de hand is. 

Wat doen we met meldingen?

Met meldingen hebben wij materiaal voor pers en politici om te laten zien wat er aan de hand is. Enerzijds hebben we daar de petitie voor: Stop onnodige regeldruk voor vrijwilligers in besturen - Petities.nl, maar meer en concrete voorbeelden zijn altijd handig. Dat is bovendien voer voor overleg met die instanties of actie richting lokale of landelijke overheid en, zodra nodig, lokale of landelijke politiek. Voor de individuele meldingen zal het per melding en per melder verschillen wat we doen. Is er volgens ons echt fout gehandeld, dan kijken we of we in overleg met de vrijwilliger rechtstreeks een beroep kunnen doen op de handelende instantie. Niet elke melder zal dit willen, begrijpelijkerwijs. Help je ons? Dan helpen we elkaar!

Als je ingelogd bent op onze website, krijg je een kopie van je melding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...