Vrijwillige energie vasthouden, hoe doe je dat?

5304 keer bekeken

Webinar, 1:01u. Juist in deze tijd stroomt er veel vrijwillige energie. Van buurtinitiatief en burenhulp tot grote georganiseerde hulpactiviteiten. Maar hoe hou je deze energie vast? En hoe ga je dan toch op een goede manier invulling geven aan die vrijwillige energie? En wat is dat nou precies?

Zo kun je er mee aan te slag

Bekijk de video samen. Je kunt dit gespreksdocument (docx) gebruiken om een gesprek op gang te brengen.

Inhoud webinar

Willem-Jan de Gast gaf juni 2020 een webinar over het thema 'Vasthouden van vrijwillige energie'. Het webinar werd ingeleid door Lucas Meijs, hoogleraar Strategic Philanthropy and Volunteering aan de Rotterdam School of Management. 

Als je cookies van derden hebt geaccepteerd, kun je de video hieronder terugkijken. Je kunt de opname ook rechtstreeks op youtube terugkijken.

 

Overzicht vragen en tips tijdens webinar

De vragen en reacties die tijdens het webinar gesteld en gedeeld zijn, zijn samengevat en beantwoord. Ook hebben wij ze voorzien van interessante aanvullende informatie en links naar meer achtergrondinformatie. Bij de thema's de rol van de gatekeeper en verduurzamen van vrijwillige energie (punten 4 en 5) zullen we vanuit Samen Ouder Worden nog meer duiding en praktische hulpmiddelen gaan ontwikkelen de komende tijd: dus houd ons in de gaten! Lees alle vragen en tips hier.

Wil je alleen het deel van Lucas Meijs terugkijken, dan is deze video van 5 minuten hier te vinden op youtube.

Meer informatie

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@samenouderworden.nl.

 

Afbeeldingen

Bekijk ook

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen