Geannuleerd - Good Busy Kenniscafé | LIVE | wordt verschoven naar later in het jaar

ProfielfotoIris de Jong 21-04-2022

Begin

21-06-2022 om 14:00

Einde

21-06-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LIVE @Deloitte Amsterdam

GEANNULEERD - NIEUWE DATUM VOLGT Dinsdag 21 juni zijn we met het Good Busy Kenniscafé te gast bij Christel Samson, directeur Deloitte Impact Foundation voor de eerste fysieke bijeenkomst met gelijkgestemde koploper-bedrijven op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk.

De opzet van dit kenniscafé is een open werksessie waarbij we aan de slag gaan met het vraagstuk: Hoe meet je impact, voor samenleving, medewerkers en bedrijf?


Na afloop van dit Kenniscafé ga je naar huis met diverse learnings waar je een volgende stap mee kunt zetten en bovendien biedt het Kenniscafé een mooie gelegenheid om je netwerk te versterken met gelijkgestemde vakgenoten.


We sluiten graag met alle deelnemers af met een netwerk drankje.

Good Busy Kenniscafé

Vattenfall Foundation, Facilicom Foundation en NOV-Good Busy zijn de initiatiefnemers van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie lunchsessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. Naast online is er ook een aantal hybride of fysieke kenniscafés. 

Doelgroep

De kenniscafés zijn exclusief voor medewerkers uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor medewerkersvrijwilligerswerk programma’s en al enige ervaring hebben. Het is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.  

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen