Adviesraad Good Busy te gast bij Ministerie van SZW

28-10-2021 2156 keer bekeken

De Adviesraad van Good Busy was vandaag te gast bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en informeerde Demissionair Staatssecretaris Dennis Wiersma over de kansen en ontwikkelingen op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk.

De Adviesraad van het NOV project Good Busy was vandaag te gast bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en informeerde Demissionair Staatssecretaris Dennis Wiersma over hoe je als bedrijf met vrijwillige inzet van je medewerkers van betekenis kunt zijn en kunt bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken als eenzaamheid of geldzorgen. En hoe deze medewerkersvrijwilligers-programma's tegelijkertijd bijdragen aan employer branding.

De Adviesraad Good Busy was bijeen om mee te denken over de toekomststappen van het programma dat in 2021 is gestart in het #Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet.

Good biedt ondernemers kennis, inspiratie en actie om ‘goed doen’ eenvoudiger te maken en verenigt de bedrijven die ‘goed willen doen’ en helpt hen verder op weg. Deze community is een initiatief van Vereniging NOV en tot stand gekomen met de betrokken inzet van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, bedrijfsleven en diverse Fondsen. 

Fotografie: Rolf van Koppen

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen