Stichting Landschapsbeheer Zeeland

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Zonder goed beheer en onderhoud zou het karakteristieke van het Zeeuwse landschap snel verdwijnen. Hiervoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers die het belang van landschapsonderhoud zien en daarom een bijdrage willen leveren aan de Zeeuwse natuur en de biodiversiteit.

Samen werken aan het Zeeuwse cultuurlandschap! 

Met vrijwilligers, bewonersparticipanten en andere organisaties werken wij (Stichting Landschapsbeheer Zeeland, SLZ) aan het beheer en onderhoud van het cultuurlandschap van Zeeland. Samen zetten wij ons in voor biodiversiteit, streekeigen natuur, cultuurhistorie en landschapsbeleving op terreinen van derden. 

 

Afbeeldingen

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen