Mensen maken Tubbergen socialer samen met SWTD

Kristel Trimbos-Groot Hemmink
0 reacties

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Wil jij meewerken aan “Mensen maken Tubbergen Socialer”? Toch liever eerst vrijblijvend meer informatie over het Nationaal jaar Vrijwillige Inzet 2021? Neem dan contact op met Kristel Trimbos, sociaal werker Vrijwillige Inzet, tel. 06-42790907 of mail naar: k.trimbos@swtd.nl Of kijk op www.swtd.nl

Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland heeft een Servicepunt Vrijwillige Inzet voor verschillende vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de beide gemeenten. Deze servicepunten ondersteunen onder andere de zoektocht naar en van vrijwilligers, we verbinden vraag en aanbod. Ook het meest actuele aanbod van vacatures binnen uw gemeente is er te vinden. Daarnaast kunnen vrijwilligers en organisaties er ook terecht voor andere vormen van ondersteuning zoals advies over het vinden en binden van vrijwilligers of voor ondersteuning bij maatschappelijke projecten van een vereniging of een inwonersinitiatief. Ons netwerk in het welzijnswerk is groot en breed, er zijn weinig vragen waarmee we niet kunnen helpen. Zelfs wanneer je vraag of idee nog niet helemaal duidelijk is ben je van harte welkom op één van onze servicepunten.

Onze servicepunten worden bemand door vrijwilligers die u wegwijs maken in de vraag naar en het aanbod van vrijwilligers. Deze servicepuntmedewerkers worden op hun beurt ondersteund door onze sociaal werkers vrijwillige inzet en adviseur verenigingen.

Als sociaal werker vrijwillige inzet zijn wij jouw partner in vrijwillige inzet. Wij maken werk van zelfredzaamheid, meedoen in de samenleving en vitaliteit. Dit doen wij door te ondersteunen in vragen en behoeften van de inwoners. Focus op en inzet van het aanwezige talent en de kracht in de dorpen, daar staan wij voor!

Gemeente Tubbergen:
Kristel Trimbos – Groot Hemmink
T: 06 427 909 07
E: k.trimbos@swtd.nl

Gemeente Dinkelland:
Anne Lansink
T: 06 518 33 202
E: a.lansink@swtd.nl

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen