Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo

Monique Vermeulen
0 reacties

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Vrijwilligers maken Hengelo een leefbare, sociale en sportieve stad. Maar meer vrijwilligers zijn altijd welkom. Daarom doet het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo mee aan Mensen maken Nederland.

Ben je op zoek naar antwoorden in vrijwilligerswerk? Bijvoorbeeld hoe je organisatie een geschikte vrijwilliger kan vinden, of hoe je zelf een zinvolle hulp aan anderen kunt bieden? Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) helpt met het vinden van een antwoord op allerlei vragen die betrekking hebben op vrijwilligerswerk. Wij bemiddelen niet alleen in vrijwilligerswerk, maar bieden ook informatie en advies, deskundigheidsbevordering en ondersteuning op maat. Daarnaast maken wij ons sterk voor waardering en promotie van vrijwilligerswerk in Hengelo.
Voor meer info www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl 

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen