Zwijndrechtvoorelkaar doet mee!

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Zwijndrechtvoorelkaar is een platform waarop alle vrijwillige activiteiten en hulpvragen van gemeente Zwijndrecht worden verzameld en gematcht aan iedereen die iets wil doen. Op dit moment zijn er bijna 900 vrijwilligers actief maar toch staan er nog diverse hulpvragen open.

Zwijndrechtvoorelkaar is een platform waarop alle vrijwillige activiteiten en hulpvragen van gemeente Zwijndrecht worden verzameld en gematcht aan iedereen die iets wil doen. Op dit moment zijn er zo’n 900 vrijwilligers en toch zijn er nog 40 open hulpvragen. Van de hond uitlaten tot maatje zijn tegen eenzaamheid: er is altijd iets goeds te doen. Hoewel we dus al veel mensen hebben die Zwijndrecht mooier maken, missen we jou nog!

Kijk op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl om vrijwilligerswerk te ontdekken dat bij jou past.

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen