Mensen maken De Margriet liefdevol

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Mensen maken De Margriet liefdevol

Wat is ons hospice De Margriet gezegend met zoveel lieve vrijwilligers. Zij zijn het die onze bewoners in de Margriet liefdevol bijstaan in hun laatste levensfase. Of het nu gaat om een heerlijke maaltijd koken, of de was strijken of de tuin onderhouden, onze vrijwilligers doen het met liefde. Een hecht team van meer dan 70 vrijwilligers staat iedere dag klaar om de bewoners van ons hospice De Margriet bij te staan in hun laatste levensfase.

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen