Samen voor elkaar in Linschoten

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Ik ben Wendy van Wijk en heb zelf de diagnose parkinson gekregen in mei 2017. Na het bezoeken van bijeenkomsten van de Parkinson Vereniging en Parkinson op Maat (onderzoek) merkte ik dat het fijn was om met mensen van je eigen leeftijdsfase te praten over je ziekte. Allemaal mensen die het goed begrijpen en herkennen. Na het bezoek aan het yoppers evenement van de Parkinson Vereniging in Harmelen voelde ik het gemis van het contact met andere jonge mensen met parkinson in de buurt. En wilde ik i

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen