Stadslandbouw Mooieweg oogst voor Voedselbank Arnhem

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Met vrijwilligers telen wij verse groenten voor Voedselbank Arnhem. Op natuurlijke wijze, zonder kunstmest en gif. Het grootste deel van onze oogst geven we weg aan de Voedselbank. En een beetje is voor onszelf en voor verkoop aan de buurt.

Stadslandbouw Mooieweg teelt verse groenten voor Voedselbank Arnhem. Zonder kunstmest en gif en met 100% vrijwilligers! Het grootste deel van de oogst gaat naar de Voedselbank. De rest is voor vrijwilligers zelf en voor de verkoop tijdens zelfoogst dagen. Er worden ook kruiden, bloemen en klein fruit geteeld.

Iedereen is welkom op ons terrein en iedereen kan meedoen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kom genieten van natuur in de stad, alleen of samen met je kinderen, kleinkinderen, vrienden of buren! Er zijn regelmatig activiteiten op het terrein, zoals open dagen, rondleidingen, zelfoogst dagen en nog veel meer. 

 Stadslandbouw Mooieweg bestaat sinds 2014 en is te vinden aan de Mooieweg 17 in de wijk Rijkerswoerd (Arnhem-Zuid). Meer informatie vind je op de website www.stadslandbouwmooieweg.nl

Op hetzelfde terrein vind je ook de groene buren van Zorgtuin Arnhem, biologische Tuinderij de Mijmering en Dutchmoors Schapen. Kom eens langs, er is altijd wat te zien en te doen!

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen