Mozaiek Welzijn in Tiel doet mee!

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Mozaiek Welzijn promoot het vrijwilligerswerk en Tiel en matcht tussen vrijwilligers en organisaties. Daarnaast hebben wij zelf 120 vrijwilligers aan ons verbonden die hulpvragen van inwoners beantwoordden. Van maatje tot klusser, van Thuisadministratie tot vrijwillig ouderen adviseur.

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet gaan wij door het hele jaar heen acitiviteiten organiseren en PR activiteiten doen om het vrijwilligerswerk te promoten. Wij gaan een boek uitbrengen met 50 vrijwilligersportretten, met de titel Doe jezelf een Plezier! Het boek is er om de diversiteit een vrijwilligerswerk in beeld te brengen maar ook om inzicht te geven in wat mensen nu motiveert of beweegt om vrijwillige actief te zijn. 
Ook komt er de pop-up Vrijwilligerswinkel en gaan we organisaties in Tiel een podium geven om hun vrijwilligerswerk te promoten.

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen