Geef jij gezicht aan de vrijwilliger in de Hoeksche Waard?

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

Het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet heeft als doel om meer en andere gezichten te vinden die zich vrijwillig willen inzetten. Om die doelstelling te gaan realiseren gaan we starten met de Expeditie Nieuwe Gezichten. Ga jij met ons mee op reis?

De expeditie Nieuwe Gezichten is een methode om naast de gebaande paden op zoek te gaan naar die doelgroep die jij in jouw organisatie zo graag wilt betrekken. We willen ons richten op de doelgroep van 30-60 jaar door hen te motiveren kennis te nemen van en zich in te zetten voor de samenleving in de Hoeksche Waard en met elkaar de Hoeksche Waard nog mooier en socialer te maken.

De komende weken gaan we werken aan een plan om nieuwe gezichten te werven voor het vrijwilligerswerk in de Hoeksche Waard. Dit is een samenwerking met het NOV en andere vrijwilligerscentrales, waarbij we leren van elkaar en gaandeweg een gericht plan maken en acties uitvoeren om in het voorjaar een expeditie te starten met 5 organisaties/verenigingen om een gezamenlijk doel te bereiken.

Interesse om ons te vergezellen op de expeditie? In het voorjaar starten we de eerste expeditie met 5 organisaties. Wil je met ons mee? Bel of mail dan met Corine Velthuyzen, tel. 06-82845201 of per mail aan Corine.Velthuyzen@welzijnhw.nl.

 

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen