Stichting Humanitas Rotterdam

Wat geweldig dat jullie mee willen doen met Mensen maken Nederland. Op deze website vind je allerlei handig tools die jouw acties voor Mensen maken Nederland kunnen ondersteunen. Via onderstaande stappen doe je eenvoudig mee en dat kan op een heel toffe manier.

Stap 1 ►

Maak via onze “plaatjesmaker” je eigen Mensen maken Nederland afbeelding en sla deze afbeelding op je computer op.

Naar de plaatjesmaker ►

Stap 2 ►

Laat zien dat je meedoet en zet je mooie plaatje hieronder erbij.

 

Stap 3 ►

► Vertel op je social media dat jullie meedoen
► Nodig andere organisaties uit om ook mee te doen
► Gebruik je plaatje en de hashtag #mensenmakennederland

Facebook | TwitterLinkedIn ►

 

 

Wij doen mee!

Doet jouw organisatie ook mee? Dan kun je je hieronder aanmelden. Eerst even inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Je ontvangt dan ook de nieuwsbrief Mensen maken Nederland. Gebruik vooral je eigen Mensen maken Nederland afbeelding die je hebt gemaakt in de plaatjesmaker.

In de afgelopen periode hebben veel mensen hun hulp aangeboden bij Humanitas. Allemaal mensen die ‘iets wilden doen’. Hartverwarmend! We zijn hier zeer dankbaar voor. We kunnen nog steeds alle hulp goed gebruiken! Humanitas is er niet alleen voor ouderen, maar ook voor andere doelgroepen, die wij (al dan niet tijdelijk) ondersteunen. Mocht je je willen inzetten tijdelijk of voor langere periode…stuur een mail naar ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl

Bij Humanitas in Rotterdam zijn vele honderden vrijwilligers actief. Zij zijn actief binnen de ouderenzorg en op het terrein van welzijn en hulpverlening. Vrijwilligers vormen dus een belangrijk onderdeel. Ook werken mantelzorgers en andere relaties spontaan een handje mee. Want niet alleen de cliënt, maar heel zijn netwerk is immers belangrijk. Met elkaar moeten we zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dat is niet alleen voor iedereen een prettige afwisseling in het dagelijkse leven, maar versterkt ook de eigenwaarde. Bezig zijn met zaken die je leuk vindt, werken met je handen, creatief zijn, wandelen in de natuur, koffie drinken met een goede bekende. Kortom: eigenlijk gewone dingen die het leven aangenaam maken, maar zonder de inzet van velen vaak niet mogelijk zijn.Iedereen hoort er bij Humanitas helemaal bij: vrijwilligers, mantelzorgers en professionals.

Afbeeldingen

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen