De kunst van het betrekken van talent

149 keer bekeken 0 reacties

Hieronder vind je de opnames van de webinars van de eerste Kennisboostweek van Mensen maken Nederland van 16 t/m 20 november 2020.

Spreker: Eva Mabayoje - directeur Stichting Present Den Haag | Betrekken van vrijwilligers met bepaalde expertise of talent

De kunst van het betrekken van talent | 20 november 2020


Als een non-profit organisatie heb je niet vaak de luxe om al het werk door de juiste professional te doen. Doordat je wel werkt aan een maatschappelijk doel, heb je iets bijzonders aan te bieden. Mensen, ook hele specifieke professionals, willen daar een onderdeel van zijn. De vraag is vervolgens: Hoe verbind je de twee?

Deze kennisboostsessie wordt verzorgd door Eva Mabayoje, directeur van Stichting Present Den Haag. Eva en haar team slagen er heel goed in om experts te betrekken bij hun organisatie. Dat varieert van professionals die een impactmeting-module hebben ontworpen tot een bekende voetballer. Aan de hand van een aantal casussen neemt Eva je mee in haar ervaringen. Het belooft een heel interactieve sessie te worden.

Deze kennisboostsessie is bedoeld voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de inzet en/of werving van vrijwilligers en aan het zoeken zijn hoe ze vrijwilligers bij hun organisatie kunnen betrekken op basis van hun expertise of talent.  

Afbeeldingen

De kunst van het betrekken van talent

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen