Leon van Gelooven

326 keer bekeken 1 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Leon verdient deze prijs omdat hij al vier jaar samen met zijn vriend Happy boys & girls runt. Komende jaar bestaat hun soos al vijf jaar. in de afgelopen jaren hebben ze mooie producties opgezet.

Happy boys & girls is een soos die onder de paraplu van C.O.C. Tilburg-breda. Zij zijn de coördinatie van de doelgroep happy boys en girls te Tilburg.

"Wij heten Frank Visser en Leon van Gelooven. Frank heeft lichamelijke beperking en Leon van Gelooven in lichte maat met Downsyndroom. Wij hebben al vier jaar een soos. Wij zijn zelfstandig begonnen, en rond 2016 zijn wij onder de paraplu van coc-breda verder gaan werken zo doende. Namens  Leon van Gelooven en Frank Visser willen graag een goede doel waar wij voor doet en verder uit bereiken."

Images

Comment

Twitter

1  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Mark Molenaar February 06, 2020

Beste allen,
Ik heb jullie reacties even weggehaald, maar ze wel bewaard. Neem gerust met mij contact op om even te horen waarom.
Vriendelijke groet van Mark Molenaar

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum