Michaéla Adema

30 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Michaéla werkt als vrijwilliger voor het Rode Kruis. Dit doet ze al vele jaren. Ze zet zich al vele jaren op verschillende manieren in voor vrijwilligerswerk.

Dit ondanks het feit dat zij zelf met diverse gezondheidsproblemen te maken heeft, zoals de chronische ziekte Lyme, die haar veel vermoeidheidsklachten geeft. Michaéla weet mensen te enthousiasmeren en staat tegelijkertijd voor haar zaak.

Ze is coördinator van “Goed Voorbereid”.  Zij zorgt dat wij - vrijwillige trainers -overal in Zaanstreek Waterland workshops kunnen geven voor mensen met een beperking, nieuwkomers en ouderen.

Daarnaast is ze ook coördinator van de workshop 'Sterk in je netwerk' ten behoeve van het versterken van zelfredzaamheid.

Michaéla gaat altijd met ons mee en regelt daarbuiten ook alles.

Ze had ook (nu niet meer, is overgedragen aan Wonen Plus) de coördinatie van de Contactcirkels in Purmerend.  Vrijwilligers die starten de belcirkel en nadat vele ouderen elkaar gebeld hebben is de laatste weer terug bij de vrijwilliger en weten we dat iedereen weer gezond is opgestaan. 

Ze is een schat van een vrouw, altijd goedlachs, altijd vriendelijk en een echte “regeltante”   

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum