Margué v.d. Want

19 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Mevrouw is al ruim 17 jaar vrijwilligster en of het nu regent, sneeuwt ,vriest, of er is een hittegolf. Mevrouw V.d. Want is er altijd. Ondanks verhuizingen en wat veranderende taken blijft ze trouw komen.

Ze heeft er in de tussentijd ook al een baan bij gekregen en is vanuit een gezamelijke woonlocatie op zichzelf gaan wonen. Ze blijft trouw komen door weer en wind.

Mevrouw V.d. Want komt ook altijd even gedag zeggen en een soort van zich verontschuldigen als ze met vakantie gaat. Ze kan ook best goed voor zichzelf opkomen om er voor te zorgen dat ze haar taak goed kan uitvoeren, maakt gezellig praatjes met bewoners van ons woonzorgcomplex. Is eigelijk altijd vrolijk en ik vind haar echt het zonnetje in huis als ze er is.

Eigelijk is ze een super vrijwilliger. Houdt zich aan de afspraken meldt zich netjes af. Is altijd beleefd en ik hoop dat ze nog lang bij ons vrijwilligers werk blijft doen.

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum