Elly van der Geld

22 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Ondanks haar psychiatrische en lichamelijke problemen zet Elly zich in voor de Stichting Vom falorie hulphonden.

Door gebruik van veel medicijnen heeft Elly een Niet Aangeboren Hersenletsel opgelopen. Door een psychiatrische hulphond is haar leven weer op de rails. Sinds de hond er is, hoeft zij nog maar minimaal medicijnen in te nemen.  Zij zet zich nu zelf in voor Stichting Vom Falorie. 

Elly is heel actief in het werven van donaties voor Stichting Vom Falorie, omdat de psychiatrische hulphond helaas niet wordt erkend en vergoed door de zorgverzekering. Met deze donaties kunnen meer mensen een psychiatrische hulphond krijgen.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum