Margot Geursen

146 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! 

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

Margot Geursen is een jonge dove innovatieve vrijwilligster bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam. Margot is betrokken bij het Mediateam binnen de stichting en zorgt ervoor dat het Amsterdam Visueel Nieuws in een nieuw jasje is gestoken.

Dit youtube-programma wordt geheel in de Nederlandse Gebarentaal geproduceerd en Margot heeft altijd leuke en nieuwe suggesties om de afleveringen nog beter te maken. Ook als ze thuis is, is ze nog bezig om zichzelf te verbeteren en haar montagekennis te vergroten. Daarnaast is Margot erg betrokken en bekijkt alles vanuit mogelijkheden. Ze is heel creatief en pakt alles met beide handen aan. Margot weet anderen te enthousiasmeren en is hierdoor een ontzettend geliefde vrijwilliger.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings