Johan Groskamp

32 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Johan Groskamp is een spil in het web bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam. Johan is doofblind, maar laat zich hierdoor niet tegenhouden om zich als bestuurslid bij de Stichting Welzijn Doven Amsterdam in te zetten.

Daarnaast verzorgt Johan de hosting van de website van de Stichting en is hierin onmisbaar. Naast zijn rol als bestuurslid is hij altijd trouw aanwezig bij vergaderingen en bereidt zich altijd goed voor. Hij leest de beleidsstukken en komt met goede suggesties en aanvullingen. Johan is een superfijne, actieve en trouwe vrijwilliger die onmisbaar is voor de Stichting Welzijn Doven Amsterdam.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum