Carlo Romers

120 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! 

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

Carlo heeft een gehoorbeperking. Hij heeft zich afgelopen jaar aangemeld bij Belcrum Beach als bar-vrijwilliger.

Barwerk is altijd een activiteit waar luisteren aan te pas komt, vaak in een rumoerige omgeving. Carlo liet zich niet tegenhouden om toch dit vrijwilligerswerk te doen en na één seizoen is gebleken dat hij, ondanks zijn gehoorbeperking, in staat is om alle barwerkzaamheden uit te voeren gelijk aan de vrijwilligers zonder deze beperking. Bezoekers van Beach houden hier rekening mee en proberen Carlo zoveel mogelijk aan te kijken en luid en duidelijk te spreken zodat Carlo ook door middel van liplezen de bestelling van de bezoeker af kan handelen. En dat is knap!

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings