Sandra Bausmans

500 keer bekeken 3 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! 

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

Sandra is een echte aanwinst voor de stichting Feel good connected en het onderdeel Young Kratje . Zij zet zich in voor anderen en dat doet ze fantastisch!

Hulp nodig? San is al in de weer om een oplossing voor je te zoeken. Met Young Kratje helpt zij mensen aan een dagvers levensmiddelenpakket. Haar droom is dan ook om voor de mensen te kunnen koken. Zij verdient deze prijs omdat Sandra ook een medische aandoening heeft, iih waarvoor ze een drain heeft in haar hoofd, en veel onderzoeken en operaties heeft gehad. Kanker overwonnen... En ondanks dit alles altijd enthousiast, positief gestemd en een lach op haar gezicht. Ze is zeer gemotiveerd! Ze redt het prima met het team en alleen als dat noodzakelijk is. Echt een topper. Helpen jullie mee San haar droom te verwezenlijken? Zij, verdient het zeer zeker om eens in het zonnetje gezet te worden. Ook zet Sandra zich in voor de ouderen in het verzorgingstehuis. Dit doet ze met veel passie en zorg voor de mensen

Images

Comment

Twitter

3  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Fransien February 04, 2020

We vinden Sandra een geweldige, lieve, spontane en behulpzame vrouw. Ze heeft de prijs meer als verdiend.

Suus February 04, 2020

Klopt allemaal wat er staat. 🍀🍀
En blijf doorgaan met wat je doet.

Pascal February 03, 2020

Topper!!!!

Wij, stemmen op JOU!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings