Danny Roelofs

31 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Danny is al zo'n 5 jaar actief als vrijwilliger binnen de verschillende jongerencentra van Welzijn Middelburg.

Danny heeft in het verleden een opleiding in de metaal afgerond. Hij was fanatiek sporter. Als bokser is hij zelfs Nederlands Kampioen geworden. Toen hij tijdens een rondje hardlopen een beroerte kreeg is hij halfzijdig verlamd geraakt. Maar zijn kampioensmentaliteit zorgt er ook voor dat hij niet bij de pakken neer is gaan zitten.

Met een grote dosis positiviteit en doorzettingsvermogen heeft hij zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld in het jongerenwerk (onder ander ook door het volgen van cursussen/trainingen). Hij is een voorbeeldfiguur en vertrouwenspersoon voor de jongeren geworden. Hij staat hen dan ook bij met advies en een luisterend oor. Danny is voor ons dan ook een gouden vrijwilliger, waar we enorm trots op zijn.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum