Natasja Harderwijk

26 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Natasja is een doorzetter eerste klas. Na vroeggeboorte werd door verschillende artsen vertelt dat ze waarschijnlijk niet zou lopen, fietsen etc.

Ze heeft altijd keihard gewerkt om wél alles te kunnen; lopen fietsen, autorijden, zwemmen en een HBO opleiding volgen tot logopedist. Ze is sociaal, houdt van gezelligheid, is altijd bereidt om anderen te helpen. Ze zet zich heel enthousiast in voor de pilot Maatschappelijke diensttijd voor en door jongeren. Haar rol binnen het jongerenteam is aanjager, planning, houdt anderen scherp, navragen hoe het er mee staat/hoe het (gesprek, activiteit, eigen inbreng) ging. Dit doet ze van nature.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum