Manfred Piek

24 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

​Manfred woont bij Middin begeleid wonen en werkt bij WMB Zoetermeer (werken met begeleiding.). Ondanks zijn beperkingen fungeert Manfred helemaal zelfstandig als gastheer in het Forum en doet dat met veel inzet en enthousiasme. Manfred is een vriendelijke en gastvrije vrijwilliger.

Manfred zijn beperking is dat hij 1 oog heeft, eenzijdig verlamd. Hij mist 2 stukjes van zijn hersenen, heeft op deze plek 2 luchtbellen in zijn hoofd.

Ondanks deze beperking kan Manfred zeer goed functioneren.

Hij heeft een groot talent voor portre tekenen en krijgt de nodige opdrachten. Hij heeft ook de burgemeester geportretteerd. Dit is ook aan de burgemeester overhandigd.

Manfred is zeer collegiaal, staat altijd klaar voor anderen. Is zeer betrokken bij de gemeente Zoetermeer, gaat als het kan naar vergaderingen van de wijk verkeers werkgroep centrum. Manfred is zeer belezen en heeft een grote belangstelling voor alles om hem heen.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum