Annemiek de Ruiter

23 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Annemiek zet zich al jaren in voor de wildopvang, en met name voor de egeltjes. Ondanks een moeilijke jeugd, psychische problemen, intensieve EMDR-behandelingen en haar ups en downs blijft ze vrijwilliger bij ons én zorgt als vrijwilliger voor kittens in asielen.

Ze is twee dagen per week actief bij ons (in het hoogseizoen meer) en is daarnaast ook fulltime kittenmoeder.

Zij is echt het voorbeeld van hoe vrijwilligerswerk kan bijdragen aan het welzijn van iemand. Ze doet het écht omdat zij zich er beter door voelt. Niet omdat het moet, of uit verveling.

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum