Chantal van der Meer

26 keer bekeken 0 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

Chantal heeft een licht verstandelijke beperking. Ze vindt koken erg leuk, en doet dit graag voor anderen. Op het eetcafé kan zij haar kookkunsten laten zien, iedereen waardeert haar enorm.

Ze woont nu op een (jongeren)locatie van Ipse de Bruggen in Delft. Daar leert ze zelfstandig te wonen, in het weekend in ze bij haar ouders thuis.

Chantal, 25 jaar heeft jarenlang op de kookclub van het VTV gezeten. Ze kookt nu samen met andere vrijwilligers voor het VTV eetcafé in Delft. Dit eetcafé is bedoeld voor mensen met een beperking en inwoners van Delft. Chantal heeft het ontzettend naar haar zin, heeft aandacht voor alle klussen die bij het eetcafé gedaan moeten worden. Chantal is een hele enthousiaste meid en is een super kok!

Voor Chantal is het belangrijk dat ze een bijdrage kan leveren, kan participeren, ook als vrijwilliger. De samenwerking met de andere vrijwilligers zorgt ervoor dat zij extra sociale contacten heeft.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum