Genomineerd! Wouter van Haaren

1025 keer bekeken 6 comments

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. Uit alle kandidaten heeft de selectiecommissie tien genomineerden geselecteerd. Zij zijn uitgenodigd voor de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen op 28 maart 2020, waar de jury bekend maakt welke vrijwilliger wint. De winnaar ontvangt van het DELA Fonds een bedrag van €  5.000,- om in te zetten voor zijn vrijwilligersdoel. Hieronder zie je de genomineerden en de andere kandidaten! 

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

Wouter is vanaf 2003 aangesloten bij de organisatie van het G-voetbalweekend* en is hij samen met Carolien van Sprang één van de gezichten van het G-voetbalweekend.

Wouter zorgt samen met anderen voor promotieactiviteiten, helpt mee mhet het  opbouwen en afbouwen van het eventterrein, ontvangt  tijdens het weekend zelf gasten, reikt prijzen uit en assisteert de horeca. Ook draagt hij bij aan de aftermovie met een interview en helpt hij  mee bij de sponsorwerving.

Hij zet hij zich nu al 18 jaar in voor dit event der events. Inmiddels zijn er 9 andere sporten toegevoegd aan het event en is het G-voetbalweekend een onderdeel van het G-sportweekend Amarant met totaal 1100 deelnemers en 230 vrijwilligers.

*G-voetbalweekend is een 3 daags voetbalevent voor mensen met en zonder een beperking. Hier nemen 650 sporters aan deel. voor meer info: www.Gsportweekend.nl

Het motto is Samen 1:
* Samen sporten
* Samen het gezellig hebben
* Samen organiseren
* Samen jezelf zijn
* Samen.. 3 dagen lang de dag van je leven
* Samen 1 met Carolien!

Want Wouter doet dit samen met Carolien van Sprang. Hij en zij zijn prachtige vrijwilligers die een voorbeeld zijn voor de andere 230 personen, waaronder ook veel andere mensen met een beperking.

Images

Comment

Twitter

6  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Floor Mes February 18, 2020

Gefeliciteerd Wouter met je nominatie, ik hoop dat je de prijs wint!! Hoe dan ook jij bent de grootste TOPPER die ik ken!! Floor

Anoniem February 18, 2020

Schrijf een reactie...

Michael Humble February 04, 2020

Wouter je bent een topper
Een geweldige vrijwilliger met een hart van goud
Je was in het verleden ook een prima keeper.
Het is je gegund Wouter
Tot snel 👍

Toine February 04, 2020

Mijn maatje en gastheer van het G-voetbal weekend.
Trots op jou Wouter.

Carolien February 04, 2020

ook op mij de weekend is een zeer geliefde en mooi evenment het is om de genieten 3 dagen lang de dag van je leven stop
deze vrijwilger moet winnen

Organisatie G-Sportweekend Amarant February 04, 2020

We zijn nu al trots op je Wouter

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings