Huis der Taal

74 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus gaan we dit op een andere manier organiseren.

Het doel van onze organisatie is om anderstalige Deventenaren te helpen met het leren van de Nederlands taal; de nadruk ligt hierbij op de spreekvaardigheid.

Zij hopen hiermee een bijdrage te leveren aan een goede integratie en het zich thuis voelen in onze gemeente. Huis der Taal is al langere tijd min of meer anoniem actief voor de doelgroep. Dat doen ze met zeer betrokken vrijwilligers. Vrijwilligers die het verschil maken door een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van iemand anders. Het werk draagt bij aan het slechten van vooroordelen, begrip krijgen voor andere culturen door taalbarrières weg te nemen en communicatie mogelijk te maken. De taalvrijwilligers van Huis der Taal en hun maatjes bouwen een band op. Vaak is er na een traject nog contact met elkaar. Huis der Taal opent deuren naar taal en contact.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings