Seniorenbus Baarn

318 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

Al ruim 30 jaar kunnen mensen vanaf 55 jaar en met beperking (ongeacht leeftijd) gebruik maken van deze mooie voorziening, die geheel door vrijwilligers in stand wordt gehouden. De Seniorenbus vervoert op verzoek naar alle bestemmingen binnen Baarn, Lage Vuursche, Eembrugge en de Hospice in Soest.

De bus, speciaal gericht op ouderen en mensen die slecht ter been zijn, is daardoor onmisbaar in Baarn! Velen maken er dan ook dankbaar gebruik van. Wekelijks staan er 60 betrokken vrijwilligers klaar met een gemiddelde leeftijd van 70 jaar. Zij zorgen niet alleen voor het vervoer, maar bieden ook een luisterend oor voor hun passagiers. Bijvoorbeeld aan ouderen die zich eenzaam voelen.

Images

Votes

Twitter

On the map

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum