Seniorenbus Baarn

548 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Al ruim 30 jaar kunnen mensen vanaf 55 jaar en met beperking (ongeacht leeftijd) gebruik maken van deze mooie voorziening, die geheel door vrijwilligers in stand wordt gehouden. De Seniorenbus vervoert op verzoek naar alle bestemmingen binnen Baarn, Lage Vuursche, Eembrugge en de Hospice in Soest.

De bus, speciaal gericht op ouderen en mensen die slecht ter been zijn, is daardoor onmisbaar in Baarn! Velen maken er dan ook dankbaar gebruik van. Wekelijks staan er 60 betrokken vrijwilligers klaar met een gemiddelde leeftijd van 70 jaar. Zij zorgen niet alleen voor het vervoer, maar bieden ook een luisterend oor voor hun passagiers. Bijvoorbeeld aan ouderen die zich eenzaam voelen.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings