EHBO Rode Kruis Noordoostpolder

13 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

Deze organisatie bestaat uit vrijwilligers die de stille kracht zijn achter bijna alle evenementen. Zij zijn een stabiele factor waar wij allemaal op vertrouwen, zij zijn er altijd.

De vrijwilligers van EHBO Rode Kruis Noordoostpolder zijn er altijd. Zonder hen geen Avondvierdaagse, geen Pieperfestival, geen Sinterklaasintocht en ga zo maar door. Juist dat ze het zo gewoon vinden dat zij er altijd zijn, maakt deze organisatie zo bijzonder.

Images

Votes

Twitter

On the map

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum