EHBO Rode Kruis Noordoostpolder en EHBO NOP

477 keer bekeken 0 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

Beide organisaties bestaan uit vrijwilligers die de stille kracht zijn achter bijna alle evenementen. Zij zijn een stabiele factor waar wij allemaal op vertrouwen, zij zijn er altijd.

Het sterke punt van EHBO Rode Kruis Noordoostpolderis is dat zij heel actief zijn met het vinden en binden van jeugdleden. Zij worden gewaardeerd en betrokken. Veel van hen blijven actief als zij volwassen zijn. 

De EHBO NOP is er altijd. Zonder hen geen Avondvierdaagse, geen Pieperfestival, geen Sinterklaasintocht en ga zo maar door. Juist dat ze het zo gewoon vinden dat zij er altijd zijn, maakt deze organisatie zo bijzonder. Deze groep is heel hecht en actief. Met 15 vaste vrijwilligers draaien zij 100 evenementen in de Noordoostpolder.  

Bij beide EHBO's wordt veel aan scholing gedaan en successen worden gedeeld en complimenten worden gegeven tijdens bijeenkomsten. Via sociale media en de lokale krant wordt regelmatig iets gedeeld. Je merkt dat de vrijwilligers trots zijn op hun werk en organisatie.

Beide groepen zijn in ons gebied uitgeroepen tot vrijwilligersorganisatie van 2019. Wij willen beiden dan ook graag nomineren voor de nationale prijs.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen