Multifunctioneel veld Lierderholthuis

65 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

In Lierderholthuis heeft het hele dorp zich ingezet om met elkaar een multifunctioneel veld te realiseren. ‘Bewegen is ontmoeten’ is daar het uitgangspunt. Het veld biedt zoveel mogelijkheden dat stilzitten haast onmogelijk wordt. Door te bewegen blijven mensen langer fit en vitaal.

De manier waarop een heel dorp van 600 inwoners zich heeft ingezet om een multifunctioneel veld voor het dorp neer te zetten is bewonderenswaardig. ‘Bewegen is ontmoeten’ is het uitgangspunt.

Er is veel te bewegen in Lierderholthuis: Het veldje biedt zoveel mogelijkheden dat je bijna niet meer stil kan blijven zitten. Je kunt er voetballen, hockeyen, basketballen, tennissen, skaten, klimmen en klauteren door het speelbos. Ook zijn er fitness - en beweegtoestellen.

Dit filmpje van het multifunctionele veld geeft een mooie impressie wat er allemaal te beleven is.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings