Multifunctioneel veld Lierderholthuis

7 keer bekeken

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

In Lierderholthuis heeft het hele dorp zich ingezet om met elkaar een multifunctioneel veld te realiseren. ‘Bewegen is ontmoeten’ is daar het uitgangspunt. Het veld biedt zoveel mogelijkheden dat stilzitten haast onmogelijk wordt. Door te bewegen blijven mensen langer fit en vitaal.

De manier waarop een heel dorp van 600 inwoners zich heeft ingezet om een multifunctioneel veld voor het dorp neer te zetten is bewonderenswaardig. ‘Bewegen is ontmoeten’ is het uitgangspunt.

Er is veel te bewegen in Lierderholthuis: Het veldje biedt zoveel mogelijkheden dat je bijna niet meer stil kan blijven zitten. Je kunt er voetballen, hockeyen, basketballen, tennissen, skaten, klimmen en klauteren door het speelbos. Ook zijn er fitness - en beweegtoestellen.

Dit filmpje van het multifunctionele veld geeft een mooie impressie wat er allemaal te beleven is.

Images

On the map

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum