Jeugdland Pijnacker

128 keer bekeken 0 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Jeugdland is een speelweek van de gemeente voor de basisschooljeugd (5 t/m 12 jaar). Jeugdland wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie.

De opzet is om de kinderen op een speelse manier te laten wennen aan het schoolritme, door ze sportief, sociaal en creatief bezig te houden op de 7 verschillende afdelingen. De kracht van Jeugdland is de positieve energie.

Jeugdland draait volledig op vrijwilligers, die zich met passie inzetten voor de jeugd. Het is een evenement waar maximaal 1250 kinderen per dag met groot plezier aan deelnemen. Jeugdland bestaat in 2020 al 48 jaar. Bestuursleden zitten al meer dan 20 jaar. De activiteiten worden volledig uitgevoerd door 450 vrijwilligers! Meewerken en betrokken zij bij Jeugdland is een feest. De vrijwilligers zijn één grote familie die onderling heel veel plezier hebben. Ook vrijwilligers uit andere culturen zijn welkom.

 

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen