Jeugdland Pijnacker

58 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Jeugdland is een speelweek van de gemeente voor de basisschooljeugd (5 t/m 12 jaar). Jeugdland wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie.

De opzet is om de kinderen op een speelse manier te laten wennen aan het schoolritme, door ze sportief, sociaal en creatief bezig te houden op de 7 verschillende afdelingen. De kracht van Jeugdland is de positieve energie.

Jeugdland draait volledig op vrijwilligers, die zich met passie inzetten voor de jeugd. Het is een evenement waar maximaal 1250 kinderen per dag met groot plezier aan deelnemen. Jeugdland bestaat in 2020 al 48 jaar. Bestuursleden zitten al meer dan 20 jaar. De activiteiten worden volledig uitgevoerd door 450 vrijwilligers! Meewerken en betrokken zij bij Jeugdland is een feest. De vrijwilligers zijn één grote familie die onderling heel veel plezier hebben. Ook vrijwilligers uit andere culturen zijn welkom.

 

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum