Netwerk Young Connection

67 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Netwerk Young Connection is een vrijwilligersnetwerk van jongeren tussen 15 en 30 jaar. De jongeren zetten vrijwillig hun talenten in voor mensen die hulp nodig hebben. Dat kan eenmalig of regelmatig, individueel of met een groep.

Zij geloven in een maatschappij waar mensen naar elkaar omzien. Het netwerk is op 1 januari 2018 officieel van start gegaan.

Het is een goed lopend initiatief, dat pas in 2018 is gestart. Het enthousiasmeert jonge mensen om zich als vrijwilliger voor de maatschappij in te zetten. De grote groep vrijwilligers bewijst dat jongeren best bereid zijn om onbetaald iets te doen voor anderen. De jongeren worden verbonden aan mensen van alle leeftijden. Zo leren jongeren van de levenslessen van ouderen en leren ouderen over de nieuwe tijdse mogelijkheden van jongeren. Ze werken samen met andere organisaties. Het vrijwilligerswerk bestaat uit eenmalige en structurele activiteiten op het gebied van praktische hulp, maatjesprojecten, huiswerkbegeleiding en (groeps)activiteiten.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings