Bibliotheek Zoetermeer

174 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus gaan we dit op een andere manier organiseren.

In de hoofdvestiging het Forum zijn vrijwilligers van actief uit alle lagen van de samenleving en van alle leeftijden. Zoetermeerders die integreren, Zoetermeerders met een beperking, Zoetermeerders die iets willen betekenen voor de samenleving.

Zij helpen mensen de weg te vinden in het Forum, begeleiden taalleerders, geven antwoord op duizend-en-een vragen, zorgen ervoor dat immobiele stadsgenoten toch kunnen genieten van mooie verhalen en nog veel meer.

Met alle vrijwilligers wordt persoonlijk gesproken om te achterhalen waar hun wensen, interesses en mogelijkheden liggen. De vrijwilligers kunnen meedoen aan cursussen en workshops en ze worden ook begeleid in het opdoen van werkvaardigheden en op-weg-naar-werktrajecten. De bibliotheek werkt samen met andere organisaties om dit mogelijk te maken, zoals de gemeente, Middin, Piëzo en scholen. Vrijwilligers ontvangen een eigen vrijwilligersnieuwsbrief en worden jaarlijks in het zonnetje gezet.

 

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings