Dorpstuin Rozenburg

109 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

De Dorpstuin in Rozenburg is in het dorp heel bekend. Het is een ontmoetingsplek. Er wordt over gesproken en naar verwezen. Het biedt veel mogelijkheden voor vrijwilligers. Het is leuk dat er ook (klassieke) concerten worden georganiseerd.

Dit alles is mogelijk door het bestuur dat verdient om in het zonnetje te worden gezet.

De Dorpstuin is een boomgaard en groente- en bloementuin en is zeven dagen van de week geopend van 09.30 uur tot 16.30 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. De Dorpstuin is in ontwikkeling. Vrijwilligers worden ingezet bij het onderhoud. De Dorpstuin is een prachtig voorbeeld van de ontwikkeling van stadslandbouw in de grote stad. Bovendien draagt de Dorpstuin bij aan het behoud van het dorpse karakter van Rozenburg.

 

       

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings