Dorpstuin Rozenburg

19 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

De Dorpstuin in Rozenburg is in het dorp heel bekend. Het is een ontmoetingsplek. Er wordt over gesproken en naar verwezen. Het biedt veel mogelijkheden voor vrijwilligers. Het is leuk dat er ook (klassieke) concerten worden georganiseerd.

Dit alles is mogelijk door het bestuur dat verdient om in het zonnetje te worden gezet.

De Dorpstuin is een boomgaard en groente- en bloementuin en is zeven dagen van de week geopend van 09.30 uur tot 16.30 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. De Dorpstuin is in ontwikkeling. Vrijwilligers worden ingezet bij het onderhoud. De Dorpstuin is een prachtig voorbeeld van de ontwikkeling van stadslandbouw in de grote stad. Bovendien draagt de Dorpstuin bij aan het behoud van het dorpse karakter van Rozenburg.

 

       

Images

Votes

Twitter

On the map

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum