Kustmarathon Zeeland

144 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

In het eerste weekend van oktober vindt het grootste sportevenement van Zeeland plaats. Kustmarathon Zeeland wordt ondersteund door 1.000 vrijwilligers en is een 100% vrijwilligersorganisatie.

De Kustmarathon trekt ieder jaar weer ruim 10.000 deelnemers uit binnen- en buitenland, van jong tot oud, van beginnend sporter tot wedstrijdloper. Langs het parcours staan 25.000 bezoekers / supporters.

Dit grootste sportevenement van Zeeland bestaat uit een Ladiesrun en Ladiestrail, Light Kustrun, MBT-tocht, Kustmarathon, minimarathon en Wandelmarathon. Kustmarathon Zeeland wordt ondersteund door 1000 vrijwilligers en is een 100% vrijwilligersorganisatie. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk het grootste sportevenement van Zeeland op deze manier neer te zetten. 

Bij Kustmarathon Zeeland staat professionaliteit en gezelligheid voorop! Wij bieden onze vrijwilligers tijdens het Kustmarathon Zeeland-weekend een onvergetelijke dag. Onze vrijwilligers weten van aanpakken, dragen hun steentje bij en samen met hen maken wij het grootste sportevenement van Zeeland ieder jaar weer tot een groot succes. Kustmarathon Zeeland heeft een heel scala aan vrijwilligerstaken. Het prepareren van de parcoursen voor de wedstrijden / activiteiten tot en met de medische verzorging van de deelnemers na de wedstrijden is in de handen van vrijwilligers.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings