Kustmarathon Zeeland

11 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

In het eerste weekend van oktober vindt het grootste sportevenement van Zeeland plaats. Kustmarathon Zeeland wordt ondersteund door 1.000 vrijwilligers en is een 100% vrijwilligersorganisatie.

De Kustmarathon trekt ieder jaar weer ruim 10.000 deelnemers uit binnen- en buitenland, van jong tot oud, van beginnend sporter tot wedstrijdloper. Langs het parcours staan 25.000 bezoekers / supporters.

Dit grootste sportevenement van Zeeland bestaat uit een Ladiesrun en Ladiestrail, Light Kustrun, MBT-tocht, Kustmarathon, minimarathon en Wandelmarathon. Kustmarathon Zeeland wordt ondersteund door 1000 vrijwilligers en is een 100% vrijwilligersorganisatie. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk het grootste sportevenement van Zeeland op deze manier neer te zetten. 

Bij Kustmarathon Zeeland staat professionaliteit en gezelligheid voorop! Wij bieden onze vrijwilligers tijdens het Kustmarathon Zeeland-weekend een onvergetelijke dag. Onze vrijwilligers weten van aanpakken, dragen hun steentje bij en samen met hen maken wij het grootste sportevenement van Zeeland ieder jaar weer tot een groot succes. Kustmarathon Zeeland heeft een heel scala aan vrijwilligerstaken. Het prepareren van de parcoursen voor de wedstrijden / activiteiten tot en met de medische verzorging van de deelnemers na de wedstrijden is in de handen van vrijwilligers.

Images

Votes

Twitter

On the map

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum